750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Recherche

6 septembre 2012 4 06 /09 /septembre /2012 12:39

Abrimos os venres pola noite...
E todos os días laborais de 13 h 30 a 16 h 00
Terraza aberta....
Menú de hoxe Xoves 06/09/2012 by E-MAC

ENTRADAS:

Gazpacho de tomates e cogombros ecoloxícos;
Taboulé magrebí (+0.50€);
Ensalada de espinafres ecoloxícos, piñóns, touciño entrefebrado e miudos de coello;
Tosta de cecina, tomate, queixo de país e acompañada de ensalada;
Ensalada de tomates cherry de Palas de Rei, feta, rucula do xardín, anchoas del Cantabrico e azeitunas pretas de Portugal (+1.00€);
Tosta de queixo de cabra con cebola confeitada en vinagre de sidra;
Zume natural de mazá, kiwi, apio, laranxa, remolacha e xenxibre;

PRATOS:

Espetos de polo satay (salsa de cacahuetes);
Coello fresco dá casa en papillote e con coandro;
Escachos en papillote de repolo ecoloxico, salsa de laranxa e pementa rosa;
Pastasciutta con melanzane, mozzarella e pomodori di collina (Pasta con berenjenas e salsa de tomates cherry de Palas de Rei) (+1€);
Entrecôte de boi á prancha – 280 gr (+5€);

SOBREMESAS:

Flan da casa con doce de leite;
Crumble de mazás, kiwis e amorodos con crema inglesa (+0.50€);

E tamén por encargo e para levar…

Traballamos con verduras e carnes de granxas coñecidas e de produción ecolóxica - Lentura - Proxecto Amorodo (Palas de Rei, Bertamiráns...);
Peixe fresco de Artesans dá Pesca - Porto pesqueiro en Ribeira;

Partager cet article
Repost0

commentaires

Articles RÉCents

Liens